ÁSZF

 

A jelen ÁSZF tartalmazza a Firkálda Dekor Műhely és Webshop használatának feltételeit az alábbiak szerint:

 

A Webáruház címe: www.firkalda.hu
 

A webáruház üzemeltetőjének (továbbiakban Szolgáltató) adatai: 


Cégnév: Szilágyi Balázs e.v.

Székhely címe: 9025 Győr, Erdőtelep u. 9A

Adószám: 56898888-2-28

E-mail: info@firkalda.hu

Telefon: 06203446825


Termékismertető

A weboldalunkon keresztül megvásárolható pólóink I. Osztályú, többnyire 100% pamut alapanyagúak, de minden esetben a kiválasztott pólók mellett feltüntettük a pontos összetételüket. 
 

Minden nálunk vásárolt póló mosógépben vagy kézzel maximum 40 fokon mosható.

A minta megóvása érdekében a pólókat kifordítva kell mosni és vasalni.

 

Vásárlás

Weboldalunkon a mindenkori készletünknek megfelelő termékeket tüntetjük fel. A kiválasztott termékek mellett feltüntetett árak forintban értendők, a 27% ÁFÁt tartalmazzák. Pólók esetében először az a póló alapára jelenik meg, majd a minta nagyságától és elhelyezésétől függően ez az ár változik.
 

A kosár tartalmának véglegesítését követően szükséges kitöltetni a megrendelést. A kosárba tett termékekre vonatkozóan az adásvételi szerződés a Szolgáltató és a vevő között a vevő által kitöltött megrendelésben meghatározott adatokkal és a jelen ászf szerinti feltételekkel jön létre. A szerződés a megrendelés vevő általi véglegesítésével jön létre. Emiatt nagyon fontos, hogy a megrendelést pontosan töltsék ki. Kérjük, hogy figyelmesen olvassák el a megrendelésüket a véglegesítést megelőzően. A megrendelést 1 munkanapon belül visszaigazoljuk a megrendelésben feltüntetett emailcímen és az vételár beérkézésétől számított 2-3 napon belül adjuk postára. A megrendelés nem helyes kitöltéséből eredő kényelmetlenségekért, károkért felelősséget nem vállalunk. A megrendelés kizárólag elektronikus úton lehetséges. 

Szállítási költség

A termékek árán kívül szállítási díjat kell még a vevőnek fizetnie.

Szállítási költség belföldre utalás esetén: bruttó 2000 Ft

Szállítási költség belföldre utánvét esetén: bruttó 2500 Ft

Szállítási költség Győrben: bruttó 1000 Ft
  

Külföldre: egyedi árképzés!

A szállítási díj és a vásárolt termék(ek) árának teljes összege, azaz a vevő által fizetendő összes költség, a megrendelés véglegesítésére lehetőséget nyújtó weboldalon feltüntetésre kerül.
 

Elállás joga

FONTOS! Nem lehet élni az elállási joggal: a teljesen egyedi, kifejezetten a vevő egyedi kérésére és megrendelésére készített termék esetén (a vevő részére gyártott bármely egyedi árucikk), továbbá a 17/1999. (II./5.) számú, a távollévők között kötött szerződésekről szóló Kormányrendelet 5 paragrafusába tételesen felsorol minden olyan esetben, amikor a Vásárló nem élhet az elállási jogával.
 

Panaszügyintézés:

A fenti címre küldött emailekre 1 munkanapon belül válaszolunk.


Bankkártyás fizetéshez kapcsolódó adatkezelés

Tudomásul veszem, hogy Szilágyi Balázs egyéni vállalkozó (9025 Győr, Erdőtelep u. 9A) adatkezelő által a firkalda.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.

Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Név, cím, e-mail cím, telefonszám

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a

SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg:

http://simplepay.hu/vasarlo-aff


Adatvédelem

A vevőknek a megrendelésben megadott személyes adatait kizárólag a megrendeléssel a vevő és a Szolgáltató között létrejött szerződés teljesítése céljából kezeli a Szolgáltató. A vevőknek a megrendelésben megadott személyes adatait harmadik félnek a Szolgáltató nem adja át. A Szolgáltató a vevők személyes adatainak kezelésekor a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályok maradéktalan betartásával jár el.
 

Felhívjuk a figyelmét, hogy a megrendelés véglegesítésével úgy tekintjük, hogy Ön a jelen ászf-ben meghatározott információk alapján hozzájárult a megrendelésben megadott személyes adatainak a Szolgáltató által a fentiek szerint történő kezeléséhez.

 

Adatvédelmi nyilvántartási szám:  NAIH-88935/2015. 
 

Szerzői jog

A www.firkalda.hu weboldalon a saját kollekció menüben feltüntetésre kerülő termékeken látható grafikai művek szerzői jog által védett szellemi alkotások. Ezen grafikáknak a Szolgáltató előzetes engedélye nélkül bármilyen módon történő felhasználása szerzői jogot sért és a mindenkor hatályos szerzői jogi jogszabályokban foglalt jogkövetkezményeket vonja maga után.
 

Vegyes rendelkezések

A megrendelés véglegesítésével a jelen ászf alapján a megrendelésben foglalt adatokkal a vevő és a Szolgáltató között létrejövő szerződés írásban kötött szerződésnek minősül, annak módosítása szintén csak írásban lehetséges. A Szolgáltató a megrendeléseket (szerződéseket) kódszámmal látja el, mely kódszámról a megrendelés visszaigazolásában tájékoztatja a vevőt és amely kódszám alapján azonosítható később a szerződés. A Szolgáltató az adatvédelmi rendelkezéseknél

meghatározott időtartam végéig a kódszám alapján azonosítható módon elektronikus formában megőrzi a megrendeléseket.

 


Legújabb termékek

 • Egyedi vászonkép 80x60 cm

  Tölts fel fotót, grafikát vagy...

  13920 Ft

 • Egyedi vászonkép 60x40 cm

  Tölts fel fotót, grafikát vagy...

  8400 Ft

 • Egyedi vászonkép 50x50 cm

  Tölts fel fotót, grafikát vagy...

  8750 Ft

 • Egyedi vászonkép 50x40 cm

  Tölts fel fotót, grafikát vagy...

  7000 Ft

Previous Next